Alilović: Partizan je najjača ekipa u našoj grupi

Dinamik je u seriji dobrih rezultata. Ostvarili su tri pobede u nizu, ali ih sada čeka najteži zadatak u grupi B. Duel sa Partizanom. Meč je na programu u četvrtak (18.00) u Sportskom centru Master u Zemunu.

– Očekuje nas težak meč protiv najjače ekipe u našoj grupi, ali se za njega pripremamo kao za svaku drugu utakmicu. Cilj nam je da kroz Superligu dovedemo našu igru na što viši nivo i da prikažemo borbenost i koncentraciju. Protiv Partizana očekujte širu rotaciju nego na prethodnim utakmicama, jer želim da dam šansu najmlađim igračima da osete kako je igrati protiv velikih timova – rekao je Miro Alilović koji zbog povrede neće moći da računa na Glišića, Vulikića i Savkovića.

Bivši igrač crno-belih Đoko Šalić obećava borbu.

– Čeka nas zanimljiva i zahtevna utakmica protiv Partizana. Oni su pokazali da su najbolji tim u našoj grupi, pobedivši sve utakmice relativno lako. Mi ćemo se pripremiti da maksimalno otežamo meč protivniku i da u četvrtak pokušamo da nastavimo svoj pobednički niz – zaključuje Šalić.

Utakmica u Hali Master imaće humanitarni karakter jer će sav prihod od prodatih ulaznica biti prosleđen organizaciji UNICEF i njihovom projektu inkluzivnih igrališta za decu sa posebnim potrebama. Ulaznice će biti u prodaji na blagajni sportskog centra Master od 16 časova po ceni od 400 dinara za tribine i 800 dinara za parter.

KATEGORIJE