Alimpijević: Saberite sve, Zvezda nije mogla da osvoji titulu

Trener Crvene zvezde Dušan Alimpijević posle uobičajenih čestitki Budućnosti na tituli, odmah je na pres konferenciji svima stavio do znanja da je vrlo nezadovoljan.

Čestitam Budućnosti na pobedi i na osvojenoj tituli. Nema tu previše pametno da se kaže posle ovakvih utakmica i ovakvih situacija. Neka ostane na čestitkama, a više ću pričati sutra ili prekosutra, kad za to bude vreme, o stvarima o kojima bi trebalo da pričam.

U dahu je Alimpijević nastavio

Primarni cilj je bio da Zvezda osvoji ABA ligu, to nismo uradili, svakako da želim da popričam sa klubom i o svojim stvarima i o svemu što klub očekuje dalje.

Za šefa struke crveno-belih  odluka o novom šampuonu pala je u prvom meču serije.

Nismo mogli da odigramo ni na jednoj utakmici najbolje što smo mogli. Titulu smo izgubili u prvoj utakmici, u Beogradu. Naravno da će reći ljudi da je Budućnost dobila Zvezdu ove sezone pet puta, ali vidite, Tejlor Ročesti je šutnuo za celu finalnu seriju pet bacanja. Da budem precizniji – sedam, jer je dva šutnuo umesto Feldina, kad je Feldin morao da napusti igru zbog tehničke. Ročesti je, dakle, šutnuo za finalnu seriju pet bacanja. Saberite slobodna bacanja Budućnosti iz prve i druge utakmice ovde u Podgorici i slobodna bacanja Zvezde. Saberite.

I to nije bilo sve od Alimpijevića.

Moj lični utisak, a uvek krećem od sebe, je da je moja odgovornost, ali moj drugi utisak posle toga je da Crvena zvezda nije mogla da osvoji ovu titulu. To je moj utisak.

KATEGORIJE