Bertomeu: Trebalo je 17 godina, ali smo konačno doveli F4 u Beograd

Prvi čovek Evrolige Đordi Bertomeu nije krio zadovoljstvo zbog činjenice da se završni turnir elitnog takmičenja održava u srpskoj prestonici.

– Hvala legendama i ambasadorima koji nam pomažu. Posebne čestitke klubovima koji su došli do nečega što je svake godine sve teže učiniti. Trebalo je 17 godina, ali smo konačno doveli Fajnal-for u Beograd. Ovim ćemo odati počast srpskoj košarci, neverovatnim trenerima, igračima, navijačima. To je referenca košarkaškog kvaliteta koji neguje košarku. Posle dugog puta spuštamo zavesu na još jednu sjajnu sezonu, za koju možemo da tvrdimo da je uspešna. Zahvaljujemo se svima i poručujemo im da ostanu sa nama i u budućnosti koja ide napred – poručio je Bertomeu na konferenciji koja je održana Kalemegdanu.

Biće noviteta.

– Imaćemo utakmicu legendi u petak, koncert na Kalemegdanu u subotu uveče. Kao sportska organizacija, koja je posvećena inovacijama, koristimo priliku koju nam tehnologija pruža, pa ćemo veštačkom inteligencijom predstaviti navijačima igru. Nadamo se da ćete uživati u vikendu i u Beogradu – kaže Bertomeu.

KATEGORIJE