Dobrić i Davidovac otvorili prvu adidas radnju u Novom Sadu

Mlade nade srpskog sporta, Milica Emini, talentovana atletičarka iz Novog Sada, i dvojica košarkaša Crvene zvezde Ognjen Dobrić i Dejan Davidovac sinoć u otvorili prvu adidas radnju u Novom Sadu.
Kroz red dobre zabave tokom basketaškog izazova kada su naše sportske zvezde bodrile učesnike i zauzimale poziciju arbitara, sa njima smo razgovarali o tome šta znači biti profesionalni sportista, koliko vremena kao takvi imaju za zabavu, izlaske, šta su njihovi snovi i kakvi su im planovi za dalje.

Sve troje slažu se u jednom – ukoliko želite da budete vrhunski profesionalni sportista, ne možete imati previše slobodnog vremena. Dok Milica takve trenutke najradije provodi rekreativno se baveći sportom, i to najčešće plivanjem, Dejan se opredeljuje za drugi vid zabave.

Nedavno sam počeo da igram Soni, zarazili su me timski saigrači! Ono što je zanimljivo i verovatno pomalo čudno, nikada na konzoli ne igram košarku, već je to uglavnom uvek fudbal. Košarka je isključivo za pravi teren – kaže kroz smeh mladi Zrenjaninac.

Iako na pravom terenu u tandemu izuzetno dobro funkcionišu, Ognjen i Dejan odmerili su snage pre zvaničnog početka košarkaškog izazova u novoj radnji otvorenoj u TC Promenada. Sa ostvarenih 9 poena, bolji je bio srpski reprezentativac Dobrić. Složili su se u šali da je teren bio veoma izazovan i nezgodan.

Momci se poznaju jako dugo, igrali su zajedno još kao klinci, a zajednička igra u seniorskoj konkurenciji produbila je njihovo poznanstvo. Odlično se slažu, vole da provode vreme zajedno, jer su, kako kažu obojica uvek dobro raspoloženi i nasmejani. Davidovac o klupskom kolegi ima samo reči hvale, a dodaje da bi jako voleo da na terenu poseduje Ognjenove „fizikalije“, odnosno način na koji se kreće po terenu, njegovu brzinu, skok… Slažu se i u sledećem – obojica su kao mali imali san da zaigraju u prvoj ligi, a ono o čemu sada sanjaju jeste naravno najviši nivo koji se u ovom sportu može dostići – da postanu deo NBA!

Nakon što su najboljim učesnicima izazova uručili vredne adidas nagrade,  vrhunski sportski talenti vraćaju se svojim svakodnevnim obavezama. Iako su svi do sada ostvarili deo svojih snova, novi izazovi ih teraju da budu još bolji i uspešniji iz dana u dan.

foto: Miloš Manojlović

KATEGORIJE