Dončić očekuje veliku podršku: Zvezdaš sam, volim Beograd i presrećan sam što sam ovde

Drugi put zaredom je Luka Dončić dobio nagradu Zvezda u usponu. Sada će pred sobom imati dodatni zadatak, da to dokaže na terenu i odvede Real u finale završnog turnira.

– To priznanje je za mene posebno. Imali smo tešku sezonu i stigli smo do same završnice. Veoma sam srećan što se Fajnal-for igra u Beogradu – kaže Dončić.

U slučaju osvajanja pehara bi samo nastavio uspešan niz, pošto je sa Slovenijom osvojio Evrobasket.

– Bilo bi neverovatno posle Evrobasketa osvojiti i Evroligu. Spremni smo za to. Ovo je takmičenje u kojem svako svakoga može da dobije. CSKA je ligaški deo završio na prvom mestu i to je znak da moramo da odigramo savršen meč da bismo ih pobedili.

Američki mediji Luku vide u vrhu na predstojećem NBA draftu, što znači da bi mečevi u Beogradu mogli da mu budu poslednji u Evroligi.

– Ne znam još hoće li biti poslednji. Od beogradske publike očekujem da me podrže, ja sam Zvezdaš volim Beograd i mnogo puta sam bio ovde kao mali. Stvarno je posebno za mene što sam ovde – jasan je Dončić.

Pablo Laso je konačno dobio dobre vesti kada je sastav ekipe u pitanju. Vratio se Ljulj i svi osim povređenog Kuzmića mogu da igraju.

– Bila je ovo teška goina za nas sa svim problemima i povredama. Sada su svi zdravi, spremni i idemo ka dobrom rezultatu. Znamo koliko je bilo teško stići dovde i presrećni smo zbog toga – poručuje Laso.

KATEGORIJE