Durent operisan: Želeo sam da pomognem timu

Crne slutnje su se obistinile. Kevin Durent je potvrdio da je pokidao Ahilovu tetivu i da je zbog toga danas operisan.

Podsetimo, jedan od najboljih igrača današnjice se povredio na četvrtom meču u Torontu i posle toga je došlo do raznih napada na Voriorse jer su “primorali Kevina da se vrati pre vremena”.

Kako bi sprečio razne spekulacije, Durent se obratio putem društvenih mreža sa fotografijom iz bolničkog kreveta.

– Operacija zbog kidanja Ahilove tetive je bila uspešna. Moj plan povratka sada počinje. Porodica i prijatelji su uz mene i zahvalan sam na porukama podrške koje sam dobio. Jesam povređen i utučen, ali sam okej. Košarka je moja najveća ljubav i ja sam želeo da budem na terenu. Ja sam želeo da pomognem saigračima da osvoje titulu – poručio je Durent.

Ponovio je da je on želeo da igra.

– Takve stvari se dešavaju na utakmicama i ponosan sam što sam dao sve što sam mogao i ponosan sam na moju braću što su izvojevala pobedu. Biće ovo putovanje, ali za ovo sam radio .Ja sam košarkaš i znam da moja braća mogu da pobede i u šestom meču. Navijaću za njih – jasan je Durent.

 

View this post on Instagram

What’s good everybody I wanted to update you all: I did rupture my Achilles. Surgery was today and it was a success, EASY MONEY My road back starts now! I got my family and my loved ones by my side and we truly appreciate all the messages and support people have sent our way. Like I said Monday, I'm hurting deeply, but I'm OK. Basketball is my biggest love and I wanted to be out there that night because that’s what I do. I wanted to help my teammates on our quest for the three peat. Its just the way things go in this game and I'm proud that I gave it all I physically could, and I'm proud my brothers got the W. It's going to be a journey but I'm built for this. I’m a hooper I know my brothers can get this Game 6, and I will be cheering  with dub nation while they do it.

A post shared by 35 (@easymoneysniper) on

KATEGORIJE