FIBA potvrdila: Nema više ulaznica za žreb za Svetski Kup

Ogromno interesovanje vlada za predstojeći žreb za Svetski kup (16. mart). A, to je potvrdila i FIBA. Naime, prvi žreb koji će se održati uz prisustvo publike je već rasprodat.

Karata za spomenuti događaj u Šenženu više nema. Žreb će voditi tandem legendi – Kobi Brajant i Jao Ming, dok će za muziku biti zadužen Džejson Derulo.

– Veoma smo uzbuđeni što će oko osam hiljada navijača biti u Šenženu. Činjenica da smo rasprodali sve karte najbolje govori kakvo je interesovanje ljudi. Srećni smo što ćemo onima koji budu prisutni, kao i onima koji nas budu gledali, moći da priuštimo pravi spektakl, pošto će biti tu Kobi, Jao i Džejson – rekao je predsednik FIBA Orasio Muratore.

Na žrebu će se naći Kina, koja je i domaćin takmičenja (od 31.avgusta do 15.septembra), zatim pet selekcija iz afričkih kvalifikacija (Angola, Obala Slonovače, Nigerija, Senegal i Tunis), sedam sa američkih (Argentina, Brazil, Kanada, Dominikanska Republika, Portoriko, SAD i Venecuela), sedam iz azijskih (Australija, Iran, Jpana, Jordan, Koreja, Novi Zeland, Filipini) i 12 iz evropskih kvalifikacija (Srbija, Češka, Francuska, Nemačka, Grčka, Italija, Litvanija, Crna Gora, Polska, Rusija, Španija i Turska).

KATEGORIJE