Guša: Ponosan na moje matorce

Zlatibor je bio blizu pobede, i to dovoljno ubedljive da smeni Megu sa treće pozicije. Ali, u finišu je stao i morao je da se zadovolji samo dobrom predstavom.
Bogdan Riznić razlog poraza pronašao je u slabijem početku meča.
Mi smo malo lošije krenuli, to nas je koštalo rezultatskog zaostatka na početku. Probali smo malo sa promenom odbrane. Najvećim delom smo igrali zonu i to je dalo rezultata. Čestitao bih mojim saigračima na celoj sezoni. Mi idemo dalje sa četvrtog mesta, najverovatnije na FMP. Imamo nedelju dana da se pripremimo za to.

Vanja Guša, trener tima iz Čajetine, složio se sa svojim igračem…
– Kao što je Bogdan rekao, baš mekano smo počeli utakmicu. Možda je neko opravdanje to što smo na putu ka Beogradu definitivno saznali da smo učesnici plej-ofa. Verovatno smo se malo i zadovoljili tim statusom.

Mladi stručnjak se vratio analizi utakmice, ali je ipak napravio digresiju.
– Računamo da su ovo klinci. Mada i nisu baš. U Megi igra Samardžiski koji je stariji od Marojevića i Pantića… Ima i momaka 1995. godišta. Dobro, u Megi stvarno jesu klinci. Ali ovi drugi klubovi svi kao nešto pričaju kako razigravaju klince, a igraju sa iskusnijama.

Zastao je, pa dodao:
– Ja sam ponosan na moje matorce, kako sa ovom decom trčimo i igramo dobro, celu utakmicu. Imali smo devet skokova više i to je dobro.

FOTO: Mega Bemaks/Ivica Veselinov

KATEGORIJE