Jović: Ako bude bilo prostora, ja sam tu i u februaru

Stefan Jović koji je vodio let Orlova preko Grčke nije krio zadovoljstvo zbog vrednog trijumfa, ali i nečeg drugog.

– Zbog ovog sam došao, da se prisetim ambijenta. Drago mi je da je bila puna dvorana. I kada nismo igrali najbolje, taj huk sa tribina nas je dao dodatnu energiju. Hvala publici na odanosti, na podršci i eto jedan korak smo bliže Kini.

Grčka je došla u drugačijem sastavu.

– Očekivali smo Grke u nekom rasterećenom izdanju, što smo i videli. Svaka  njima čast na pristupu, mladim momcima željnim za dokazivanje. Nisu došli da se predaju. Izuzetno zahtevna utakmica, pre svega energetski i atletski. Uspeli smo da odgovorimo i dobijemo, što je jako bitno za nas.

Srbiju je iz hotel kak hali isrtaila pobeda Gruzije.

– Znali smo rezultat, jer smo u hotelu pratili završetak. Hvala Gruziji na pobedi, ali mi smo imali znatno teži zadatak. Jedno je gledati, a drugo odraditi posao na terenu.

Srbiju još jedna pobeda deli iod Svetskog kupa.

– Estonija više nema šanse. Siguran sam da je fokus na tom meču. Šta god da bude bilo, pose nas čeka Izrael kome neće biti lako sa Nemačkom.

Jović je posle septembarskog prozora rekao da će pokušati da dođe i za novembarski. Ispunio je obećanje, iako nije bilo lako, jer je Bajern igrao meč sa Makabijem u četvrtak, a već za tri dana čeka ga novo iskušenje u Evroligi.   

– Ako bude bilo prostora i ako usledi opet pauza u nemačkom prvenstvu, ja sam opet tu.

KATEGORIJE