Jović ima lepe vesti: “Luča i ja možda zaigramo protiv Izraela”

Nedugo pošto je Aleksandar Đorđević, selektor Srbije, najavio kao mogućnost da će neki momci iz Evrolige ipak moći da pomognu u drugom prozoru druge runde kvalifikacija, i Stefan Jović tu priču vrlo konkretizovao.

Kako je plejmejker Srbije rekao, postoji mogućnost da on i njegov saigrač iz Bajerna, Vladimir Lučić, zaigraju u jednoj utakmici novembarskog prozora, i to onoj koja bi mogla da reši sve nedoumice oko plasmana Srbije na Svetsko prvenstvo – protiv Izraela u Tel Avivu.

– Postoji velika verovatnoća da ćemo Lučić i ja biti na raspolaganju i za novembar. Bajern u Evroligi igra protiv Makabija 29. novembra, a reprezentacija sa Izraelom 30, pa postoji velika verovatnoća, naravno u dogovoru sa selektorom i klubom, da Luča i ja ostanemo taj jedan dan i odigramo i taj meč – preneo je “Sportski žurnal” reči Stefana Jovića iz miks zone.

Na konstataciju da novinara da su to dobre vesti, Jović je uzvratio:

– Pa jesu. Iskreno, radujemo se i čekamo da vidimo šta će biti.

Inače, od 12 igrača koji su igrali protiv Estonije, Đorđević će u novembru moći da računa samo na četvoricu: Marka Simonovića, Miroslava Raduljicu, Dragana Milosavljevića i Stevana Jelovca. Naravno, ukoliko neki evroligaši ne izađu u susret reprezentaciji i ne dozvole svojim igračima da se priključe nacionalnim timovima, kao što se očekuje da će Bajern uraditi.

FOTO: FIBA

KATEGORIJE