Koli-Stajn ne želi da ostane u Sakramentu

Sakramento ima Marvina Beglija koji bi u narednoj sezoni trebalo da eksplodira i bude jedan od najboljih visokih igrača u ligi. Imaju Kingsi i Herija Džajlsa koji je posle teške povrede i oporavka konačno prošle sezone pokazao zbog čega je svojevremeno bio jedan od najtalentovanijih koledž igrača.

Imaju i Vilija Kolija-Stajna… Očigledno ne još dugo.

Startni centar Sakramenta koji je u brzoj igri Kraljeva procvetao prošle sezone, želi da napusti glavni grad Kalifornije posle četiri godine provedene tamo. Prvi igrač kojeg je Vlade Divac birao na draftu od dolaska na poziciju najodgovornijeg čoveka Sakramenta smatra da mu je vreme da promeni klub i tu je poruku poslao preko menadžera.

Naravno, koliko god Koli-Stajn odgovarao Kingsima zbog brzog stila igre, Sakramento bi rado video kvalitetniju, konstantniju peticu u rosteru. Divac će od 30. juna krenuti u poteru a novac bi mogao da ponudi Nikoli Vučeviću, Jonasu Valančijunasu, Diandreu Džordanu, pominje se i Divejn Dedmon

– Voleli bismo da zadržimo Vilija zbog njegovog potencijala, ali mora da nam pokaže konstantniju igru koju tražimo – rekao je nedavno Divac i dodao. – Pregovaramo.

Sakramento može da izjednači svaku ponudu za Kolija-Stajna s obzirom da je on ograničeno slobodan agent, ali je pitanje da li će to želeti.

KATEGORIJE