Laso obradovao navijače Reala: Ljulj se uskoro vraća, Dončić putuje u Valensiju

Sredinom avgusta je Serhio Ljulj doživeo tešku povredu na prijateljskoj utakmici Španije sa Belgijom. Stradali su prednji ukršteni ligamenti.

Pauza kod te povrede traje veoma dugo, ali iz Madrida stižu dobre vesti. Trener Reala Pablo Laso je obradovao navijače izjavom da će se prošlogodišnji MVP Evrolige uskoro vratiti na parket.

– Ranije sam govorio da će mu trebati meseci, sada sam zaboravio na tu reč. Radi se o nedeljama ili možda čak i danima. Sve je ide dobro, zato ne želim da govorim o tačnom datumu povratka. Želimo da bude spreman, da se oseća bezbedno i tek tada će zaigrati – poručio je Laso, a prenosi “Marka”.

Pre par nedelja je trenutno glavni igrač “kraljevskog kluba” Luka Dončić povredio zadnju ložu. I za njega stižu lepe vesti.

– Bolje je sada. Danas je bio prvi dan kada je radio sa ostatkom tima. Ne želim da zvučim optimistično ni pesimistično, ali kod ovakvih povreda je neophodno da ništa ne radimo pre vremena. Putovaće sa timom u Valensiju. Tamo ćemo doneti odluku – zaključio je Laso.

KATEGORIJE