“Ljubav čini čuda”

Serija se nastavlja. Partizan NIS će sutra, od 18 časova, pred svojim navijačima, ugostiti večitog rivala i potruditi se da produže seriju. Pred novi meč Andrea Trinkijeri, trener Partizana, rekao je:

– Sa par grešaka doveli smo sebe u situaciju da igramo utakmicu za ostanak u seriji. Ono što u takvoj poziciji donekle može da nas hrabri je to što smo i u prvoj, a posebno u trećoj utakmici, izgradili situaciju da budemo na korak do pobede. Nažalost, nedostajalo nam je ono o čemu sam već pričao: jedna lopta, jedna timska odbrana .

Dodajući da će Zvezda biti rasterećenija, jer čak i u slučaju poraza, imaće novu šansu da odbrani titulu, a to je kao favorita – smatra Trinkijeri – stavlja u lagodniju poziciju, trener Partizana je istakao:

– Znamo da će biti jos teže, znamo da ćemo greške morati da smanjimo na minimum, znamo da ćemo morati da odigramo skoro savršenu utakmicu. Za to je prvenstveno neophodno da apsolutno svih 40 minuta budemo maksimalno koncentrisani na cilj, da nam fokus ni na sekund ne skrene sa zadataka.

Naglasio je:

– Od velike pomoći biće nam i podrška navijača, ovog puta svi kao jedan moramo da budemo ujedinjeni kako bismo izborili majstoricu. Igrači koje treniram imaju kvalitet, snagu, želju da pokažu da su bolji od rivala. I što je najvažnije, za Partizan i grobare ih veže ljubav, a ljubav kao što znate često čini čuda. Nadam se da će spoj te ljubavi i vrednog rada tokom svih ovih prethodnih meseci rezultirati pobedom, koja će nam omogućiti da pokušamo da napravimo čudo – rekao je Trinkijeri.

FOTO: KK Partizan/Dragana Stjepanović

KATEGORIJE