“Majstori i legende su mi dali sve, vreme je da vratim makar delić toga”

“Kažu da smo talentovani, da imamo sportski gen. Od kada se lopta zavrtela… Poeni, koševi… Nije nam bilo bitno. Ali da je lako. Nije!
Potrebno je mnogo rada, truda, znoja, želje, odricanja, malo sreće, dašak magije, i najbitnije – strast. Zvuči kao recept, ali recept ne postoji. Da postoji, svi bi bili šampioni.
I kad se sve kockice sklope, moraš da imaš nekog ko će da te vodi. Da veruje u tebe, da te spusti i da te podigne.
Ovo naše, ova veština, prenosi se generacijama. Prenosili su je majstori, legende igre. Naučili su me svemu što znam. Bez trunke zadrške, dali su mi sve. Osećam da je vreme da vratim barem delić toga. Dođite da stvorimo magiju.”

Tim rečima, Bogdan Bogdanović je u svom promotivnom videu, pozvao mlade talente iz celog regiona, na kamp koji već treću godinu organizuje na terenima Partizana, na Kalemegdanu. Ovog leta, kamp će se održati u periodu od 21. do 23. juna, a učestvovaće devojčice i dečaci uzrasta od 13 do 15 godina.

Kamp ima za cilj da na jednom mestu okupi mlade nade iz regiona i omogući im da uz nadzor i lekcije Bogdana Bogdanovića, steknu vredna iskustva i nauče nove košarkaške tehnike. Osim što doprinosi na košarkaškom razvoju učesnika, kamp omogućava svim ljubiteljima košarke da sa tribina prate treninge, ali i da čuju korisne savete jednog od naših najboljih košarkaša. Pored brojnih sportskih aktivnosti, na dan zatvaranja, u nedelju 23. juna, biće organizovan koncert na košarkaškim terenima koji priprema grupa THCF.

Kako bi dodatno podržao ovaj sportski kamp, brend “Nike” napravio je video u kojem Bogdan Bogdanović otkriva mladima koja je tajna njegovog uspeha i sa kojim sve preprekama se sportisti susreću na putu ka uspehu.

Video možete videti ovde

Video i foto: Rastko Šurdić

 

 

KATEGORIJE