Markoviću prvi tim Koraća

Mladi košarkaški stručnjak Nenad Marković izabran je za novog trenera seniorske ekipe ŽKK Radivoj Korać, koji će na toj poziciji zameniti trenera Bojana Ivanovića.

Uprava kluba je po završetku takmičarske sezone u svim selekcijama donela odluku da dosadašnjeg trenera kadetske i juniorske ekipe Koraća imenuje na mesto trenera prvog tima. Marković je ove sezone sa mlađim kategorijama napravio fantastičan rezultat, sa obe selekcije postao je šampion Srbije.

Nenad je u Koraću već pet sezona i svojim pedagoškim i stručnim radom, angažovanjem i odnosom prema klubu apsolutno zaslužuje šansu koja je pred njim.

Marković je u protekle tri sezone osvojio šest medalja, od kojih dve zlatne, tri srebrne i jednu bronzanu.

Pored seniorske ekipe Nenad Marković će u narednoj sezoni voditi i kadetsku selekciju Koraća.

Ovom prilikom klub želi da se zahvali dosadašnjem treneru Bojanu Ivanoviću na radu i rezultatu koji je ostvario u protekloj sezoni.

Bojan Ivanović je preuzeo seniorski tim nakon odlaska Miloša Pavlovića u inostranstvo i uz sve poteškoće sa povredama i odlascima igračica ostvario je rezultat vredan pažnje. Korać je stigao do polufinala domaćeg šampionata i finala Kupa Milan Ciga Vasojević. Uz to, ekipa je osvojila i Kup Srbije.

Ivanović je dao doprinos i u radu sa mlađim selekcijama, na čemu mu klub odaje posebno priznanje i želi uspeh u budućem radu.

KATEGORIJE