Mega čeka Tamiš i misli o plej-ofu

Košarkaši Mega Bemaksa u nedelju od 12 časova nastavljaju takmičenje u Superligi kada će u hali „Mega fektori“ u Beogradu dočekati Tamiš.

Iza Mege je dobra serija, a da bi je nastavili momci Dejana Milojevića moraće da ponove dobru igru iz prethodna dva meča, što je naglasio i sam Milojević, najavljujući meč protiv Tamiša.

– U nedelju nas očekuje utakmica protiv Tamiša u kojoj smo sigurno apsolutni favoriti, ali to moramo i da dokažemo na terenu – rekao je Milojević.

Kada su konkretni taktički zadaci u pitanju, trener Mege zna šta može da odluči pobednika.

– Potrebno je da protivnika uvedemo što brže u ritam koji nama odgovara kako bismo izbegli eventualnu neizvesnu završnicu. Ukoliko ponovimo igru i zalaganje iz prethodne dve utakmice, verujem da ćemo doći do pobede i tako u dobrom raspoloženju dočekati nastavak borbe za plej-of – izjavio je Milojević.

Nikola Mišković, krilni centar Mege, naglasio je da ekipa igra sve bolje.

– Ekipi je trebalo malo vremena da se uklopi. Posle teške utakmice protiv Novog Pazara usledile su dve dobre, igramo sve bolje i bolje. Potrebno je da nastavimo u ovakvom ritmu, kako bismo spremni i u dobrom raspoloženju dočekali izazove koji nam slede. Sada smo fokusirani na utakmicu protiv Tamiša i ukoliko odigramo na našem nivou, verujem da ćemo zabeležiti pobedu – izjavio je Mišković.

Ulaz na meč će biti slobodan sa besplatnim kartama koje će moći da se preuzmu na ulazu hale od sat vremena pre pa do početka utakmice.

FOTO: Dragana Stjepanović

KATEGORIJE