Milojević: Agresivno i energično protiv Partizana

Posle prvih pet utakmica u Superligi je Mega ostvarila četiri pobede. Jedini poraz su doživeli od Partizana. Priliku da se revanširaju imaće u četvrtak od 17.30 u hali “Mega Factory”.

– Igramo protiv Partizana koji je, uz Crvenu zvezdu, glavni favorit za titulu. Imaju kvalitetnu ekipu i sigurno je da nas očekuje težak meč. Mi smo digli igru posle poraza od njih na startu, vezali smo četiri pobede i u dobrom raspoloženju dočekujemo utakmicu. Na nama je da odigramo agresivno u odbrani uz dobru energiju na terenu, a za šta će to biti dovoljno na kraju, videćemo – rekao je Dejan Milojević.

Krilni centar Mege Stefan Fundić je istakao da je potrebno da njegova ekipa nastavi sa igrama i pristupom kao u prethodnim mečevima.

– U odličnom ritmu posle četiri vezane pobede dočekujemo Partizan koji ima izuzetno kvalitetan tim. Moramo pre svega da budemo agresivni u odbrani i da pokušamo da uvedemo Partizan u ritam koji nama odgovara. Sigurno je da su dobro motivisani i da će želeti da pobedom protiv nas potvrde prvo mesto u grupi. Ukoliko nastavimo sa igrom i pristupom koji smo imali na prethodnim utakmicama, verujem da ćemo imati šansu da iznenadimo Partizan i zabeležimo pobedu na domaćem terenu – poručio je Fundić.

KATEGORIJE