Milosavljević operisan

Dragan Milosavljević operisan je juče u Insburku. Zahvat je obavio čuveni hirurg Kristijan Fink, kod koga je bek reprezentacije Srbije otišao na preporuku lekara koji ga je operisao 2013, kada je igrajući za Partizan doživeo istu povredu prednjih ukrštenih ligamenata, samo drugog kolena.

Takođe, operaciji su prisustvovali i članovi medicinskog tima Unikahe. Milosavljević će nekoliko dana provesti na  klinici u kojoj je operisan, posle čega će otputovati u Beograd, gde će nastaviti rehabilitaciju, dok će oporavak završiti u Malagi.

Pred njim je višemesečni oporavak, a povratak na teren zavisiće od načina na koji bude reagovao na operaciju. Malo je verovatno da će se vratiti u predstojećoj sezoni. Tačnije, to ne bi bilo preporučljivo.

Milosavljević je pre nekoliko nedelja produžio ugovor sa Unikahom, na još dve sezone. Njegovu platu sada će pokriti FIBA osiguranje. Međutim, zbog složene formule obračuna, ispalo je da će pokriti samo polovinu plate.

Podsećamo, Milosavljević se povredio na utakmici Akropolis kupa, protiv Turske, u Atini. Posle nekoliko dana oporavka u Beogradu, usledila je intervencija u Austriji.

FOTO: KSS

KATEGORIJE