Nedović se oporavlja pred reprezentaciju: Nadam se i sreći

Imala je Crvena zvezda na startu finalne serije Superlige dodatnu podršku iz prvih redova. Među njima se našao i Nemanja Nedović koji je bodrio bivši tim.

– Došao sam na mali odmor, tu sam u Beogradu. Fokusiran sam na terapije i oporavak. Nekih 10-15 dana pred okupljanje reprezentacije ću početi da radim. Iskoristiću ovaj period da se odmorim, resetujem i spremno dočekam pripreme – počinje priču Nedović.

Tokom sezone je imao dosta problema sa povredama.

– Bilo je dosta problema sa aduktorom. Kretalo je sve to iz leđa. Tek na kraju sezone sam pronašao izvor povrede. Rešavao sam tokom sezone, ali se igralo na svaka dva-tri dana. Uvek sam se vraćao oko nedelju dana pre vremena, nije to prijalo mom telu. Zato sada radim ono što mogu i što je do mene. Nadam se da će me poslužiti i malo sreća.

Potvrdio je da će biti deo Armanija i naredne sezone.

– Imam ugovor na još godinu dana, ulazim u poslednju godinu.

Neizostavna tema, očekivano, bila je reprezentacija i predstojeći Svetski kup u Kini.

– Za sada niko nema problema sa povredama i možemo da budemo zadovoljni zbog toga. Još ovi momci što igraju u Turskoj i Nemačkoj da završe sve kako treba u tom zdravstvenom smislu. Očekujem da će Sale Đorđević malo da skrati spisak pre okupljanja. Najbitnije je da svi budemo zdravi za prvenstvo, pa ćemo videti.

Na kraju se osvrnuo na prvi derbi u finalnu domaćeg šampionata.

– Šutiraju i jedni i drugi dobro za tri poena. Mada, očekujem da će biti tvrđe i “ružnije” kako serija bude odmicala. Naravno, nadam se pobedi Zvezde – zaključio je Nedović.

Foto: KK Crvena zvezda

KATEGORIJE