“Nemamo vremena da se osvrćemo na Partizan”

Pobednički niz Mege prekinut je u prošlom kolu, kada je tim Dejana Milojevića u Sremskoj Mitrovici izgubio od Partizana. Bio im je to prvi poraz iz šest kola.

I odmah posle te utakmice, Milojević je najavio da će već na gostovanju u Zadru učiniti sve kako bi se vratili na pobednički kolosek, taj meč se igra sutra, od 20 časova, da bi pred put u Dalmaciju mladi stručnajk još jednom istakao da bi pobeda puno značila za samopouzdanje njegove mlade ekipe:
– Nemamo vremena da se osvrćemo na meč sa Partizanom pošto nas očekuje teško gostovanje protiv Zadra koji je posle četiri poraza na startu vezao dve pobede na gostovanjima, protiv Partizana i Krke. Veoma je bitno da u utakmicu sa Zadrom uđemo sa pravom energijom i agresivnom odbranom. Ukoliko nametnemo našu igru, verujem da možemo do pobede koja bi puno značila za samopouzdanje moje mlade ekipe – rekao je Milojević.

Andrija Marjanović je dodao da će meč protiv Zadra biti pravi test za njegov tim.
– U ovaj meč moramo da uđemo najjače do sad, da reagujemo i izvučemo pouke iz prvog poraza u sezoni i ponovo se vratimo na pobednicki kolosek. Od starta ćemo se truditi da nametnemo naš ritam i energiju. Zadar ima odličnu ekipu i mislim da će to biti pravi test za nas. Ali, uz našu brzu igru i agresivnu odbranu, verujem da možemo da dođemo do novog trijumfa – jasan je Marjanović.

Mega i Zadar su se do sada sastajali deset puta u ABA ligi, uz skor 6-4 za Megu. U poslednjem susretu ove dve ekipe koji je odigran u okviru 21. kola ABA lige prošle sezone, Zadar je na svom terenu slavio sa 95:91.

FOTO: Mega Bemaks/Ivica Veselinov

KATEGORIJE