Panatinaikos oprezan pred duel sa Zvezdom: Moramo da zaustavimo Feldina i Ročestija

Posle ubedljive pobede protiv Mornara košarkaše Crvene zvezde čeka dupli evroligaški program. U utorak gostuju Panatinaikosu u Atini.

Trener domaćih Ćavi Paskval je oprezan pred taj meč, posebno je istakao igrača sa kojim je sarađivao prošle sezone Džejmsa Feldina.

– Poštujemo Zvezdu, očekujem težak meč protiv veoma dobre ekipe. Imaju odlične napadače poput Ročestija i Feldina, zbog toga je neophodno da odigramo dobar meč i da pobedimo – poručio je Paskval.

U prvom susretu u Beogradu je prevagu donela odlična defanziva grčkog tima, nadaju se da to mogu da ponove.

– Naš zadatak je da im ne dozvolimo da nas dobiju kod kuće. Želimo da pokažemo da smo među najboljim timovima u Evroligi, posebno u odbrani, a trener nam od starta sezone govori da sa dobrom defanzivom dolazi dobra ofanziva. Toga se držimo – jasan je Singlton.

Keni Gebrijel je otkrio da se čuo sa Feldinom, ali da njihovo prijateljstvo staje tokom tih 40 minuta.

– Zvezda ima mnogo dobrih igrača koji su agresivni, pogotovo u skoku. Zato moramo da odigramo dobro u odbrani i da to prenesemo u napad. Džejms mi je poslao poruku, čuli smo se, nalazi se u odličnoj formi u poslednje vreme i moraćemo da ga zaustavimo. Da bismo u tome uspeli neophodno je da igramo kao tim i damo sve od sebe – zaključio je Gebrijel.

KATEGORIJE