Panteri na okupu

Vreme je za novi početak. FMP je danas okupio 15 igrača koji će braniti boje ovog tima sledeće sezone. Svi igrači, osim Reta i Direse, koji će se priključiti ekipi do srede, obavili su lekarske preglede i obavili testiranja i od ponedeljka će početi sa pripremama.

Treneru Vladi Jovanoviću javili su se Stefan Pot, Aleksa Uskoković, Arijan Lakić, Zoran Paunović, Stefan Momirov, Marko Jeremić, Ranko Simović, Stefan Lazarević, Aleksandar Bursać, Marko Radovanović, Stefan Đorđević, Dragan Apić, Radoš Šešlija, Jovan Vojinović i Mihal Čekovski.

– Za danas je zakazano prvo okupljanje i lekarski pregledi. Prvi treninzi počinju u ponedeljak. Dobro smo se odmorili od sezone koja je za nama i jedva čekamo da uđemo u halu i počnemo sa radom. Nadam se da ćemo period koji je ispred nas iskoristiti da se dobro spremimo za izazove koji nas očekuju. Od samog početka imaćemo sve igrače na okupu sto će dodatno olakšati pripreme – rekao je strateg tima iz Železnika Vlada Jovanović.

Ekipa će od ponedeljka svakodnevno trenirati u dvorani u Železniku, gde će biti obavljen prvi deo priprema do početka odigravanja prijateljskih utakmica. Prvi prijateljski meč ekipa panteri će odigrati krajem meseca u dvorani u Železniku protiv nemačkog prvlogiša Karlshajma.

KATEGORIJE