Partizan bez Pejdža, sa Jankovićem u Užicu

Dva dana nakon gostovanja u Novom Pazaru, pred crno-belima je novi meč u okviru Superlige Srbije. U nedelju, 12. maja, Partizan NIS gostuje u užičkoj hali “Veliki park”, gde će igrati protiv ekipe Slobode. Sa četiri trijumfa u četiri odigrana kola, Parni valjak se nalazi na čelu B grupe, dok je Sloboda u drugoj polovini tabele sa učinkom 1-3.

Pred naredno gostovanje, trener crno-belih, Andrea Trinkijeri je izjavio:

– Očekuje nas novo zanimljivo gostovanje, u gradu koji puno voli košarku. Današnji dan ćemo iskoristiti da se oporavimo i pripremimo za duel sa Slobodom, koja će biti maksimalno motivisana da pokaže sve svoje kvalitete. U dosadašnjem toku lige smo videli koliko nedostatak koncentracije može biti opasan, stoga će to ponovo biti ključan faktur u sutrašnjoj utakmici – poručio je Trinkijeri.

U timu Partizana neće biti Markus Pejdž koji je na utakmici protiv Novog Pazara doživeo nezgodan udarac u nos, nakon čega mu je ukazana pomoć u novopazarskoj bolnici. Markusa u ponedeljak očekuje kontrolni pregled posle kojeg će biti potvrđeno koliko će odsustvovati sa terena.

Istovremeno, u tim bi trebalo da se vrati Stefan Janković, koji je propustio utakmice protiv Dinamika i Novog Pazara, ali koji je sa timom otputovao na ovu “mini turneju” po Zapadnoj Srbiji.

KATEGORIJE