Perperoglu stiže na Mali Kalemegdan…

Veliko pojačanje je pred vratima Crvene zvezde… Stratos Perperoglu, trostruki šampion Evrolige sa Panatinaikosom (2009, 2011) i Olimpijakosom (2013)  u poodmaklim je pregovorima sa crvreno-belima i praktično samo detalji ga dele od potpisivanja na ugovora sa srpskim šampionom. Prvi je vest o potencijalnoj saradnji objavio Chema de Lucas…

Izvanredni krilni igrač koji će 7. avgusta napuniti 34 godine, ima impresivnu karijeru iza sebe, tokom koje je i kao reprezentativac Grčke osvojio bronzanu medalju na Evropskom prvenstvu 2009. u Poljskoj.

Posle 12 godina provedenih u Grčkoj, gde je igrao za Ilisijakos, Panionios, Panatinaikos i Olimpijakos, Perperoglu je odlučio da se pomeri iz domovine i započne internacionalnu karijeru. Prvo je godinu dana igrao za Dušana Ivkovića u Efesu, potom dve sezone proveo u Barseloni, da bi minule takmičarske godine bio jedan od lidera Jerusalima.

Ukoliko bude sve teklo po planu perperoglu će biti peto igračko pojačanje Zvezde, pošto su  ugovore već potpisali Majk Cirbes, Dušan Ristić, Majkl Odžo i Bili Beron.

KATEGORIJE