Popović: Ne pričam o prošlosti, pa neću mnogo ni o Lenardu

Svi su sa nestrpljenjem čekali da čuju šta Greg Popović ima da kaže o trejdu u kome je Kavaj Lenard napustio San Antonio.

Iako, nije bilo ružnih reči na račun bivše zvezde San Antonija, po mnogima najbolji trener u NBA ligi je bio više nego jasan – vreme je da život krene dalje.

– Lenard je bio vredan radnik tokom vremena provedenog u našem timu i želimo mu sve najbolje. Bilo je vreme da krenemo dalje. Nikako nećemo da se vraćamo u prošlost. Nemam nameru to sa radim u ovom momentu. Prezadovoljan sam što sada imam u timu Derozena i Poeltla. Zato i kažem, neću o prošlosti. Pa ja čak i ne pričam o Timu Dankanu – objašnjavao je Popović na samo njemu svojstven način.

Iako je bilo mnogo problema u odnosu Lenarda i San Antonija, Popović se trudio da ne izgovori bilo šta loše o bivšoj zvezdi “mamuza”.

– Tokom leta smo razgovarali o mnogim stvarima, što o onima na terenu, što o dešavanjima izvan parketa. Gledali smo šta je najbolje rešenje. Na kraju to je bio trejd. Kavaj je bio odličan saigrač, sve priče da nije su lažne i netačne – objasnio je Popović koji će trenirati Lenarda u reprezentaciji SAD.

KATEGORIJE