Predsednik KS Grčke: Ne znam hoće li Adetokunbo biti deo tima na Svetskom kupu

Najbolji igrač Grčke Janis Adetokunbo nije pomogao nacionalnom timu tokom kvalifikacija za Svetski kup, a kako stvari stoje postoji šansa da ne igra ni u Kini naredne godine.

Navijače reprezentacije je zabrinuo predsednik KS Grčke Džordž Vasilakopulos.

– Nisam u poziciji da kažem hoće li biti deo tima. Ne želim da kažem nešto za šta nisam 100 odsto siguran da će se desiti. Narvno, naša želja je a bude sa nama u Kini. Međutim, dosta toga zavisi od menadžera koji su postali glavni deo takvih stvari nažalost. Tako da i ovaj slučaj od agenata zavisi. To je parazitska profesija. Oni takođe koriste i neke od novinara da prenose njihove poruke i tako imaju svoj glas i putem medija. Stvar sa Janisom je komplikovana. Ja se samo nadam da će da shvati da je zahvaljujući svojoj državi došao u NBA ligu i tu gde jeste – poručio je Vasilakopulos za radio “Ferplej FM”.

Ovo nije prvi put da postoje problemi sa Adetokunbom, pošt je Janis propustio Evrobasket usled problema sa kolenom, KS Grčke je napao Milvoki uz obrazloženje da je sve to nameštaljka kako ne bi igrao za reprezentaciju…

KATEGORIJE