Regland: Nadam se da će nam miks mladosti i iskustva doneti uspeh

U prvom meču pred publikom u pripremnom periodu Crvena zvezda je savladala Nižnji Novogorod – 88:77. Oko 3.500 navijača je moglo da vidi novi tim pod kormilom Milana Tomića.

Zadovoljstvo zbog popunjenosti tribina nije krio Džo Regland koji je prvo tražio od predstavnika medija da mu postave najviše dva pitanja. Ipak, brzo je popustio…

– Ovo nam pokazuje koliko je jaka baza navijača. Nismo igrali najbolje, ali smo se još više trudili zbog njih. Tek je početak i zahvalni smo im što su došli u ovolikom broju – kaže Regland.

Svestan je i sam da se ekipa još uvek uigrava.

– Nikada ne možeš da budeš zadovoljan. Rano je još uvek za mnoge stvari. Radimo, treniramo, ispravljamo greške i pripremamo se za novu sezonu. Sada nas čeka Superkup ABA lige, imaćemo oko sedam dana za treninge. Nadam se da ćemo započeti sezonu sa peharom.

Ima samo reči hvale na račun saigrača.

– Radim naporno, kao i svi ostali momci. Želimo da budemo kompetitivni kao tim. Potencijal ekipe je veliki, imamo miks mladosti i iskustva i nadam se da će nam to doneti uspeh.

Na kraju je pričao i o srpskoj prestonici.

– Nisam imao previše vremena da upoznam Beograd. Međutim, sezona je duga, biće prilike i za to – sa osmehom zaključuje Regland.

Foto: KK Crvena zvezda/Tviter

KATEGORIJE