Repeša: Nizak nivo koncentracije za trijumf u ovakvoj atmosferi

Trener Budućnosti Jasmin Repeša je čestitao Partizanu na pobedi (76:67).

– Imali su više energije, bili su agresivniji. Naš nivo koncentracije je bio nizak da bi se odigrala kvalitetan utakmica u ovakvoj atmosferi. Pokazatelj da moram da tražim tajm-aut da sa dvojicom plejmejkerima objašnjavam da treba da ne napadaju Lendejla, nego Jankovića, pokazuje nivo koncentracije. Igraš onoliko dobro koliko ti parotivnik dozvoli. Ono što mi imamo u svom rosteru mora mnogo kvalitetnije da odigra nego što je to bio slučaj – priča Repeša.

Istakao je da ga crno-beli nisu iznenadili i da je povreda Bitadzea imala uticaj na igru njegove ekipe.

Nisam ništa novo video od onoga što su do sada igrali, kako u odbrani, tako i u napadu. Sramota bi bila da tražim alibi sada. Kontrola obruča sa Bitadzeom, prodori Renfroa koji tri puta ide u levu stranu i poentira je nešto što sa Gogom menja te šuteve. Sa trenutnim stanjem nije. Tu se mora prepoznavati nešto. Znamo da je Renfro odličan u prodoru baš sa tog levog ulaza.

Upitan da prokomentariše doigravanje kaže:

– Plej-of? Nemam nikakve želje, samo hoću da popravimo igru, a budemo bolji nego što je bio slučaj. Hoćemo da idemo do kraja. Sa ovakvom igrom, teško, sa ovakvom koncentracijom, još teže. Pokazatelj završnice daje sve. Imali su sedam razlike, Janković, koji je bez uvrede, najslabiji izvođač slobodnih bacanja, ide na zakucavanje. Imam tajm-aut, da probamo šutom za tri, oni ne prave faul – zaključuje Repeša.

KATEGORIJE