Rivers potpisao!

Sada je i zvanično – Kej Si Rivers je potpisao ugovor sa Crvenom zvezdom mts i crveno-beli dres će nositi do kraja sezone.

Amerikanac je u Beograd došao u nedelju, pošto se u velikom stilu oprostio od svog dosadašnjeg kluba – Ređo Emilije. Prošao je sve neophodne lekarske preglede, posle čega je stavio paraf na ugovor.

– Crvena zvezda je tako veliki klub sa veoma bogatom istorijom. Imao sam prilike u bliskoj prošlosti da igram u Beogradu,  video sam sve… Ti navijači, ta atmosfera… Bilo je veoma uzbudljivo,bilo je sjajno. Ko ne voli da igra u takvoj atmosferi, pred takvim navijačima? Zato se veoma radujem zbog dolaska ovde i spreman sam da igram važne utakmice pred navijačima koji sa toliko strasti podržavaju svoj tim, da pomognem klubu da osvoji najvažniji trofeje i vrati se u Evroligu.To je moj cilj,  izazov za mene, jer sam uvek išao za izazovima. Zato, kada je me je menadžer obavestio ko me želi, i šta su ciljevi kluba…vidite da sam već ovde u Beogradu i spreman. To dovoljno govori zar ne?” rekao je Rivers.

Nema nikakve sumnje da će iskusni Amerikanac biti veliko pojačanje za Zvezdu u nastavku sezone, u kojoj će crveno-beli pokušati da se vrate na jadranski tron, što znači i u Evroligu.

Prethodno ih čeka Kup Radivoja Koraća u Nišu, ostaje da se vidi da li će Tomić Riversa koristiti već tada, pošto već ima problem sa brojem stranaca.

KATEGORIJE