Sakramentova poruka Bostonu: Samo u košarci ne možete da pobedite LA?

Do ovog trenutka sezone, u Sakramentu su samo gledali sebe i kako njihov mladi tim na najbolji način da napreduje. Međutim, sada je došlo vreme da se gledaju i rivali, jer su Kingsi sjajnim utakmicama sebe stavili u poziciju da jure plej-of.

Pre utakmica igranih u subotu uveče Klipersi su bili ekipa koju je Sakramento jurio, a Lejkersi sastav od kojih su Bogdanović i Bjelica bežali. Zato je 28 poena prednosti za Boston u meču sa Klipersima prijalo Kingsima, jer su se već videli na deobi osmog mesta na Zapadu!

Međutim, sve što se dalje dešavalo u TD Gardenu, porazilo je Kraljeve… Među uvek simpatičnim i duhovitim društvenim mrežama kluba Vlada Divca i Peđe Stojakovića našle su se i dve poruke Bostonu.

Prva je glasila – „Šta to radite?“, a druga, još bolnija za Seltikse: „Možete da pobedite LA u svakom drugom sportu osim u ovom?“ kao podsećanje na trijumf Patriota nad Remsima na Superbolu, odnosno dva neverovatna uzastopna poraza, posle velikih preokreta, koja su Seltiksi doživeli od Lejkersa i Klipersa – dva direktna rivala Kingsa.

 

KATEGORIJE