Simonović: Prevelika želja uzrok grešaka

Odlično je Zenit odigrao prvo poluvreme, da bi u drugom Partizan bio znatno bolji tim koji je napravio preokret.

Svestan je i Marko Simonović da je bilo previše grešaka.

– Odigrali smo dva različita poluvremena. U većem delu smo kontrolisali meč. Trebalo je drugačije da bude u toj trećoj deonici, da smo je bolje iskoristili, verovatno bismo prelomili meč. Međutim, oni su zaigrali bolje, mi smo imali dosta izgubljenih lopti, to je njima podiglo samopouzdanje. Uz sve to neke situacije nismo realizovali kako treba – objašnjava Simonović.

U odnosu na saigrače, njemu je ambijent bio dobro poznat.

– Ne znam ni sam koja mi je ovo utakmica protiv Partizana. Imao sam malo veću želju za dokazivanjem i par puta mi je iskliznula lopta.

Zbog problema sa povredama su neki drugi igrači dobili priliku da se istaknu, pre svih Mekel (12, 10as) i Utkov (25, 10sk).

– Gal je odradio samo jedan trening sa nama. Ima kvalitet, iskustvo i sigurno će nam doneti mnogo. Što se Džeroda tiče, odigrao je odličan meč. Dobar je šuter i nije slučajno u ovom timu. Nadam se da će nastaviti u tom ritmu. Mi jesmo među favoritiam u ovom takmičenju, mada smo ovde bili bez trojice igrača koji su nosioci i nije bilo lako. Siguran sam da ćemo početi da se dižemo – zaključuje Simonović.

KATEGORIJE