Sonja Petrović sa “zvezdicama” na Kališu

Crvena zvezda i ove godine nastavlja tradiciju razvoja ženske košarke. Ženska sekcija crveno-belog kluba, četvrti put zaredom ugostiće na Malom Kalemegdanu devojčice u okviru besplatnog košarkaškog kampa.

Zvezdin kamp namenjen je svim devojčicama rođenim 2004. godine ili mlađe, a kao i do sada učesnice kampa imaće priliku da uče od najiskusnijih trenera ženskog kluba. U rad sa devojčicama biće uključeni treneri svih selekcija Zvezde, kondicioni treneri, kao i bivše i sadašnje prvotimke crveno-belog tima, među kojima je i najkorisnija igračica Evrolige prošle sezone i reprezentativka Srbije Sonja Petrović.

Kamp traje od 25. do 31. avgusta na otvorenim terenima na Malom Kalemegdanu, svakog dana od 19 do 21 čas, a pod sloganom “Budi i ti zvezdica”.

Crvena zvezda je aktuelni šampion Srbije, a prošle sezone crveno-bele su ostvarile i plasman na fajnal-for regionalne ABA lige. Najmlađa ženska selekcija Zvezde je u protekloj sezoni ostvarila najveći uspeh, osvojivši prvenstvo Beograda, prvenstvo Srbije i Kup.

FOTO: kkzcrvenazvezda.rs

 

 

KATEGORIJE