Stigao Tarlać, čeka se Trifunović

Uporedo sa ojačavanjem aktuelnog seniorskog tima, Partizan je ovog leta mislio o budućnosti i radio na tome. Crno-beli su sve ugovorili oko angažovanja člana kadetske reprezentacije Luke Tarlaća (16, 198cm), sina nekadašnjeg reprezentativca Dragana Tarlaća, dok su u završnim pregovorima sa zlatnim juniorom iz Rige, Urošem Trifunovićem (18, 199cm), sinom Aleksandra Trifunovića.

– Luka je kadetski reprezentativac, izuzetno talentovan igrač. Odavno smo želeli da ga dovedemo, a sada su se stekli uslovi sa novom dvoranom, trenerom…Trudimo se da dovedemo i Uroša. Blizu smo, ali nismo još završili. Otac mu je čuveni trener, on će dati konačan odgovor – rekao je za “Sportski žurnal” Vlada Dragutinović,  direktor omladinskog pogona crno-belih.

Pošto je reč o junioru, nameće se pitanje da li će Uroš, ukoliko do konačnog dogovora dođe, biti deo prvog tima, juniora ili će možda igrati za Mladost, u narednoj sezonu razvojni ekipu crno-belih.

– Videćemo. Za njega, kao za sve njegove vršnjake, uvek je bolje da treniraju sa starijima i iskusnijima. Kada za to dođe vreme, rešićemo da li će trenirati sa prvim timom ili juniorima… – dodao je Dragutinović.

KATEGORIJE