Tomić: Moramo da reagujemo posle poraza od Monaka

Protiv Monaka Crvena zvezda je doživela prvi poraz u Evrokupu na svom terenu. Posle partije koja je po standardima igara crveno-belih bila ispod svakog nivoa, sigurno da dolazak zahuktalog Mornara nije baš idealan scenario.
Trener crveno-belih Milan Tomić apsolutno je toga svestan i apsolutno mu je jasno šta njegov tim mora da uradi.
– Treba da iskontrolišemo ekipu Mornara, treba da popravimo broj naših grešaka, pošto imamo 17 u proseku u Evrokupu i treba da iskontrolišemo tu njihovu brzu igru i veliki broj pokušaja za tri poena. Sigurno da treba da se reaguje posle Monaka. Bio je to prvi poraz kod kuće. Mi smo i rekli na početku sezone, biće i uspona i padova – objasnio je Tomić.
Šef struke beogradskog kluba, ipak, ne može da okarekteriše neuspeh protiv Monaka, kao nešto što je upalilo alarm na Malom Kalemegdanu.
– U ovom trenutku ja ne mogu da kažem da je to pad. To je jedna loše odigrana utakmica. Sad će neko da kaže: “I u Ulmu je bilo loše”. Mi smo odigrali bolje protiv Olimpije. Sad treba da se uspostavi kontrola. Mornar u dobrom raspoloženju dolazi nakon pobede protiv Torina u Evrokupu, ali na nama je da dobrom čvrtsom, kontrolisanom igrom dođemo do bodova – tvrdi Tomić.
Prema informaciji na zvaničnom sajtu Crvene zvezde za sutrašnji meč (19 časova, dvorana “Aleksandar Nikolić”) pod znakom pitanja su nastupi Dejana Davidovca (distorzija skočnog zgloba) i Alekse Radanova (problem sa leđima nakon treninga u četvrtak uveče).

KATEGORIJE