Tomić: Zabrljali smo u par navrata

Posle pobede Milan Tomić je kratno i efektno govorio o dešavanjima na trećem meču finalne serije između Crvene zvezde i Partizan.

– Uvek su teške utakmice protiv Partizana, obe ekipe igraju veoma čvrsto i do krajnjih granica i to nikada neće biti lake utakmice. Ovo su utakmice za trofej i znamo da će ovakve utakmice odlučivati mali detalji i nijanse. Zabrljali smo u par navrata tokom ove utakmice, ali pokazali smo karakter i dobili ovaj meč – počeo je priču Tomić, a potom je dodao: – Kontrolisali smo utakmicu svih 40 minuta. Tačno 37 minuta smo vodili, u skoku i svim procentima smo bili bolji, pa i u skoku u napadu. Kontrolisali smo, svi moji igrači su dali sve od sebe, čestitao bih im na pobedi. Sada je 2-1 i potrebna nam je jedna pobeda da osvojimo prvenstvo.

Da li Zvezda može u ponedeljak da zaigra kao u majstorici ABA lige?

– Mislim da ne može. Sve tri utakmice su bile teške, na jednu-dve lopte. Stvarno i kada bih želeo, ne bih znao da vam kažem šta bi moglo da se desi. Imamo meč loptu i moramo da se pripremimo.

Kakava je stituacija sa povredom Ognjena Dobrića?

– Dobrić ima problem sa zglobom, sve ćemo učiniti da ga osposibmo, jer je veoma bitan igrač. Ali, on nije igrao ovu utakmicu, zato bih posebno čestitao ostalim igračima. Pokrili su ga ostali, bili na nivou Crvene zvezde. Ipak je on bio jedan od naših najboljih igrača u Superligi.

 

KATEGORIJE