“Vrhunski – dva puta sedmično”

Jedan od najbolnijih poraza ove sezone, Partizan NIS je doživeo u Novom Mestu, protiv Krke. I – došlo je vreme da crno-beli taj dug naplate. Sutra, od 19 časova, pred svojim navijačima, ugostiće Krku, a oni taj meč dočekuju u dobrom ritmu. Pobedili su Mornar u veoma teškoj utakmici, a onda i potpuno nadigrali Albu u Evrokupu.

Jedan od najzaslužnijih za oba ta trijumfa, bio je i Aleks Renfro. Iskusni Amerikanac je prethodne mečeve arhivirao i potpuno se okrenuo novom.
– Utakmica protiv Krke je veoma važna za nas jer imamo priliku da popravimo svoj položaj na tabeli i da učvrstimo poziciju u trci za plej-of. Takođe, ovo je dobra prilika da na temeljima pobeda iz prethodna dva susreta gradimo nove uspehe. Znamo da će podrška u dvorani biti sjajna i spremni smo da se borimo za pobedu – istakao je Renfro.

Andrea Trinkijeri, trener Partizana NIS, pred novi meč je naglasio:
– Veoma je važno za nas da pokažemo kako smo u stanju da igramo na vrhunskom nivou dva puta nedeljno. Ovaj ritam utakmica tako nešto od nas zahteva i mi moramo da se tome prilagodimo. Krka je u situaciji da joj je svaka utakmica ključna, ali ni nama nije ništa manje važna, stoga očekujem dobar duel – rekao je Trinkijeri.

Karte za sutrašnji meč, od danas se nalaze u prodaji po ceni od 400 dinara za tribine, 600 dinara za parter, 2.200 dinara za belu ložu, odnosno 2.500 dinara za plavu ložu.

KATEGORIJE