Zvanično: Pejdž dve godine u Partizanu!

„Iz velike Severne Karoline u veliki Partizan!“ pisalo je u tvitu u kojem su crno-beli poželeli doborodošlicu Markusu Pejdžu, novom plejmejkeru tima iz Humske.

Kao što je najavljivano, pred levorukim organizatorom igre bio je ugovor koji je samo čekao na njegov potpis. U sredu ujutru zvanično je potvrđeno – Partizan je dobio igrača sa zavidnom koledž karijerom, koji je igrao i umalo bio junak velikog NKAA finala protiv Vilanove, ali i koji se nije probio u NBA ligu pa je odlučio da se preseli u Evropu.

Slično kao Najdžel Vilijams-Gos prošle sezone, Pejdž će u ekipi Nenada Čanka pokušati da se privikne na neku drugu košarku, a da istovremeno doprinese rezultatima trofejnog kluba. Ukoliko njegove partije budu sličnog kvaliteta kao Gosove, Partizan je napravio pun pogodak.

Pejdž, koji je rekorder Severne Karoline po broju postignutih trojki (299), potpisao je dvogodišnji ugovor sa crno-belima. Na ovaj način, Partizan je maltene kompletirao spoljnu liniju s obzirom da je produžio ugovor sa Vanjom Marinkovićem, da je u timu i Aleksandar Aranitović, odnosno da je potpisao trogodišnju saradnju sa Aleksejem Nikolićem.

 

KATEGORIJE