Zvezda sa pojačanjima u Vitoriji

Juniorski tim Crvene zvezde koji će se od sutra nadmetati na završnom turniru Evrolige biće jači za igrače koji su nedavno postali članovi crveno Anđušića i Gušića.

Prvi meč crveno-beli igraju u četvrtak od 15 časova sa Lijetuvos Ritasom, rivali u grupi B još su i španske ekipe Valensije i Reala.

– Očekuju nas dobre, jake utakmice u Vitoriji. Imamo izuzetno snažnu i kvalitetnu grupu, sa odličnim protivnicima. Ovaj turnir vidimo kao priliku da steknemo veliko iskustvo kao ekipa i nadamo se dobrom rezultatu. Prvi meč je protiv Lijetuvos Ritasa, ta prva utakmice je uvek veiki izazov i nezgodna za svaku ekipu. Očekujem da uđemo u turnir i prvu utakmicu kako treba, jer nas nakon toga očekuju i mečevi sa Valensijom koja je takođe jako dobra, ali idemo ka tome da rešavamo plasman u samu završnicu utakmicom sa Realom u poslednjem kolu – rekao je trener juniora Crvene zvezde Slobodan Klipa.

Jedan od aduta crveno-belih Nemanja Popović je izričit:

– Treba da pristupimo ovom turniru kao novu šansu za dokazivanje, ali na potpuno drugačiji način od onog kvalifikacionog. Da odigrao motivisano, ali opušteno, dobro smo trenirali, dobro smo se pripremili. Treba da slušamo trenera, da sprovedemo dogovore iz svlačionice i pobede će doći – rekao je krilni centar crveno-belih.

Drugi meč u grupi crveno-beli igraju takođe u poslednjem dnevnom terminu od 15 časova, dok je poslednji meč zakazan za subotu do 13 časova.

KATEGORIJE