Zvezda zove navijače u Andoru

Crvena zvezda mts i “Champions Travel” organizuju trodnevni aranžman i čarter let za Andoru gde će crveno-beli 20. novembra igrati izuzeto važnu utakmicu 8.kola Evrokupa.

Crveno-beli su trenutno prvi na tabeli, u prvom susretu sa Andorom slavili su rezultatom 85:79. Predstojeća utakmica za šampiona Srbije je izuzetno važna, a protivnik je ekipa koja je pokazala kvalitet i u Beogradu i na teškim gostovanjima poput Madrida, gde je pobedila aktuelnog prvaka Evrope – Real. Zato je crveno-belima podrška na ovom „vrućem” gostujućem parketu, izuzetno važna, kako bi uz svoje pristalice košarkaši pokušali da dođu do izuzetno vredne pobede.

Ova utakmica je posebno interesantna i zbog činjenice da se u gradu Andorra La Vella koji je nastao još 1278.godine, i ceo grad predstavlja jedinstven istorijski spomenik. Sve pobrojano daje jedinstvenu priliku pristalicama Crvene zvezde mts da posle dugo vremena budu uz svoje košarkaše, pomognu im da dođu do pobede, ali i posete grad koji je jedinstvena turistička destinacija.

„Champions Travel” u saradnji sa KK Crvena zvezda mts organizuje aranžman u Andoru. Sve podatke u vezi sa trodnevnim aranžmanom koji uključuje noćenje u hotelu sa 4 zvezdice, čarter let do Đirone,
sve transfere, možete pronaći u ponudi koju je organizovao i pripremio „Champions Travel”, a koju možete preuzeti ovde.

ILUSTRACIJA: kkcrvenazvezda.rs

KATEGORIJE