I MEGA JE KRENULA

Mega je upalila motore. Na prvom treningu su od igrača iz prošle godine bili Nikola Rebić, Kostja Mušidi, Nemanja Kapetanović i Predrag Samardžiski, zatim novi igrač Mege Stefan Fundić, kao i pojačanje iz juniorskog pogona kluba Mihailo Jovičić. Njima će se po završenom oporavku priključiti i Ognjen Čarapić. MVP Evropskog prvenstva za igrače do 18 godina Nikola Mišković će takođe biti priključen prvom timu.

U toku nedelje će se treninzima priključiti Dilan Enis. Vlatko Čančar je na pripremama za Evrobasket sa reprezentacijom Slovenije, Aleksandar Lazić trenutno igra za Bosnu i Hercegovinu na pretkvalifikacijama za Svetski kup, a još jedno pojačanje iz juniorskog pogona kluba Goga Bitadze je na pripremama sa reprezentacijom Gruzije. Sva trojica će se po završetku obaveza u reprezentaciji priključiti pripremama kluba.

Najbitnije je da smo započeli sa pripremama za novu sezonu. Sigurno je da ćemo i u narednoj sezoni imati vrlo mladu i talentovanu ekipu. Kada se kompletiramo i kroz neke kontrolne mečeve, imaćemo jasniju sliku o mogućnostima tima – objasnio je trener Dejan Milojević.

Stručni štab Mege će sledeće sezone, osim njega, činiti još pomoćni treneri Vule Avdalović, Veselin Petrović i Bojan Ljubojević, zatim kondicioni trener Marko Sekulić, fizioterapeut Miloš Savić i doktor Boris Ukropin

KATEGORIJE