Beron: Bilo je lepo videti loptu kako ulazi u koš

Čekala je Crvena zvezda onog starog Bilija Berona i dočekala ga je u meču sa Himkijem. Sjajni šuter je postigao 18 poena, uz tri trojke iz četiri pokušaja.

– Bilo je lepo videti loptu kako ulazi u koš. Osetio sam kako stres napušta telo u tom momentu, osećaj olakšanja. Zaista volim da igram u “Pioniru”, dobar sam prijatelj sa ovom dvoranom – nasmejao se Beron.

Nije se složio sa konstatacijom da se samopouzdanje vratilo.

– Ne bih rekao da je to toga, više je to bilo pronalaženje pravog ritma. Saigrači su mi verovali i uspeo sam da uđem u potreban ritam.

Stiče se utisak da je trijumf došao u pravom trenutku.

– Svaka pobeda je bitna. Međutim, moram da naglasim da još uvek nismo doživeli neki loš i težak poraz, iako neki tako verovatno pričaju. Ok, možda sam mogao da pogodim onu trojku protiv Makabija, ali se takve stvari dešavaju. Na nama je bilo da odbranimo domaći teren i u tome smo uspeli. Treba imati u vidu i da je raspored bio težak. Izvukli smo neke pouke i želimo da nastavimo u dobrom ritmu.

Konačan rezultat je mogao verovatno da bude ubedljiviji da nije bilo malog opuštanja u poslednjih 10 minuta.

– Ne bih to nazvao opuštanjem, pogodili smo dosta šuteva u trećoj deonici, u četvrtoj nismo bili tako efikasni. Događa se – zaključio je Beron.

KATEGORIJE