Beron: Timovi poput Reala vas surovo kazne kada ne iskoristite svoje šanse

Raspucao se Bili Beron u trećoj četvrtini. Nastavio je tamo gde je stao protiv Himkija, ali to nije bilo dovoljno da Real Madrid padne u “Štark areni”.

– Voleo bih da smo uspeli da steknemo veću prednost u tom kvartalu i da ih tu “zatvorimo”. Trebalo je da ostanem agresivniji, da držim papučicu na gasu. Posle toga su nas oni dodatno pritsisli, došli do vođstva, a kada ne iskorstite svoje prilike protiv ovakvih timova, oni vas surovo kazne – priča Beron.

Crveno-beli više od šest minuta u poslednjoj četvrtini nisu uspeli da poentiraju.

– Bilo je pritiska, mada smo dosta promašivali. Laso je odradio odličan posao, sjajan je trener i znao je kako da nas “iseče”. Moraćemo da pregledamo sve snimke i da se pripremimo za ono što nas čeka u nastavku sezone.

Raspored nije lak.

– Nema stajanja, takva je moderna košarka. Sezona je tek počela, prošlo je tek nešto više od mesec dana i moramo da nastavimo sa borbom. Još uvek je rano, ali imamo dovoljno vremena da uđemo u ritam i započnemo seriju dobrih rezultata.

Medije je zanimalo i šta to Zvezdi nedostaje.

– Moramo više da pogađamo. Mi smo tim koji igra čvrsto i drži ekipe na manjem broju poena, Real nam je dao 75 što nije previše. Defanzivno smo dobri, biće ružnih utakmica, ali su samo pobede bitne. Jednostavno, na ovom nivou vas ovakvi timovi nateraju da platite za greške.

Posle sedam kola Zvezda ima dve pobede i pet poraza u Evroligi.

– Tek je novembar. Pogledajte timove protiv kojih smo do sada igrali, sve su to ekipe koje će konkurisati za mesto u plej-ofu – završio je Beron.

KATEGORIJE