NBA

Boban Marjanović: Više se ne nerviram kada sudije prećute faul

Boban Marjanović je odigrao vrlo dobar meč za Detroit protiv Golden Stejta, ali novinari iz SAD nisu se u razgovoru sa srpskim gorostasom previše bavili njegovim učinkom protiv moćnih “Ratnika”. Više ih je interesovala činjenica da li je Boban frustriran što sudije ne sviraju neke očigledne prekršaje na njim.

– Ne nerviram se. Navikao sam na to. Ne želim da reagujem na svaku odluku. Ne mogu posle svake odluke koja mi se ne dopada da spustim glavu. Ovo je samo košarka. Kada sam bio mlađi bio sam i nervozniji. Tada sam se bunio. Sada sam stariji, iskusniji.

Detroit je u seriji od pet uzastopnih poraza. To ne brine Marjanovića koji je novinarima pokušao da objasni da odnosi u svlačionici Pistonsa nisu poremećeni.

– Nije da ne igramo dobro. Napravimo po jednu-dve loše odluke u poslednjih par mečeva i usledi poraz. Neće nas ovi porazi poremetiti. Bili smo ravnopravni i protiv Golden Stejta i protiv Milvokija i protiv San Antonija i protiv Filadelfije. Jednostavno, dogodi se jedna loša odluka i poraz… Mada, teško je rivalima da nas pobede u Detroitu.

KATEGORIJE