Danilović o selektoru: “Imam imena”

Muška reprezentacija Srbije ostala je bez selektora posle Svetskog prvenstva u Kini, kada se sa te pozicije povukao Aleksandar Đorđević. Tri meseca kasnije, srpski tim još nije dobio kormilara, a Predrag Danilović, predsednik KSS, kaže da postoji napredak u traženju novog selektora.

– Imam imena, bilo je pomaka. Razgovori su u toku. Međutim, zbog osetljivosti teme i da ne bismo spekulisali, pošto smo svi treneri u Srbiji i svi najbolje sve znamo, biće javljeno onog momenta kada se to definitivno bude iskristalisalo. Bilo bi neozbiljno da bilo šta pričamo pre toga – rekao je Danilović na konferenciji za medije u Kući košarke.

Po odlasku Đorđević sa mesta selektora, kao kandidati mediji su spekulisali sa imenima Saše Obradovića i Igora Kokoškova.

Istovremeno, Danilović je potvrdio i da još nije razgovarano o produžetku saradnje sa Marinom Maljković, slektorki ženske reprezentacije na kraju godine takođe ističe ugovor, ali kako je rekao o tome će razgovarati kada ugovor i zaista istekne, ali i da veruje da će se lako dogovoriti sa Maljkovićevom, kao što je uostalom bilo čak i kada je rešila da se povuče ili kada su se dogovarali o njenom povratku.

FOTO: KSS

KATEGORIJE