ĐORĐEVIĆ: NEDOVIĆ ĆE NAM SE PRDRUŽITI U ATINI

POSLE tri pobede na Superkupu u Hamburgu, selektor Aleksandar Đorđević je izjavio će se na predstojećem Akropolis kupu reprezentaciji Srbije priključiti i Nemanja Nedović koji je povredio rame početkom avgusta na Kopaoniku, zbog čega je van trenažnog procesa.

Na pregledima obavljenim u Malagi koje je pratio I lekarski tim Unikahe, odlučeno je Nedović može da nastavi s treninzima

– U Atini će nam se pridružiti Nedović, koji je u međuvremenu obavio preglede u Malagi i njegov oporavak dobro napreduje rekao je Đorđević.

Zatim ej analizirao turnir u Hamburgu.

– Odigrali smo dobar turnir, tri utakmice u tri dana u ritmu koji nas očekuje na Evropskom prvenstvu. Utakmica sa Nemačkom je usledila bez mnogo vremena za oporavak posle sinoćnjeg meča sa Rusima, pa smo odlučili da danas odmorimo neke igrače kojima je pauza bila potrebna. Lazić je u meču sa Rusima dobio udarac u rame, pa je i on danas bio na klupi. Igrači koji su juče manje igrali, danas su imali dobre role i to je pozitivan pokazatelj. Odigrali smo u našem prepoznatljivom ritmu sa jakom odbranom. Turnir u Hamburgu nam je mnogo značio, jer smo iz dana u dan bilji sve bolji.

KATEGORIJE