Đorđević: “Kako pričati o košarci?!”

Srbija je dominantno pobedila Tursku na otvaranju Akropolis kupa. Mađutim, Aleksandru Đorđeviću, selektoru srpskog tima, nije bilo do priče o košarci. Sve zbog povrede Dragana Milosavljevića koji je zbog povrde kolena, napustio igru u 23. minutu meča, odmah otišao na magnetnu rezonancu, čiji se rezultati čekaju.

– Teško je govoriti o košarci posle ovakve utakmice. Sve misli su nam usperene ka Draganu Milosavljeviću, uz nadu da povreda nije teška – rekao Đorđević.

Ipak se kratko osvrnuo i na meč, koji je praktično bio gotov već u uvodnoj fazi, a u kome su klasu pokazali Nikola Jokić i Bogdan Bogdanović.

– Iz dobrih odbrambenih rešenja došli smo do rezultata. Iako su Turci u prvom poluvremenu promašivali i neke šuteve iz izrađenih pozicija, treba reći da smo ih mi u mnogo prilika agresivnošću doveli u situaciju da napade rešavaju u poslednjim sekundama. Dobro smo otvorili utakmicu, pre svega kvalitetnim pristupom odbrani, dobro smo igrali i sve vreme kontrolisali rezultat – rekao je Đorđević za zvanični sajt KSS.

KATEGORIJE