“Dugačak put je pred nama”

U predviđenom terminu, košarkaši Crvene zvezde su počeli sa testovima i pregledima, pred početak priprema za novu sezonu. I to će trajati do 22. avgusta, kada će Milan Tomić, obaviti prvu prozivku tima.

Trener crveno-belih je u ponedeljak stigao u Beograd, sa više nego zasluženog odmora. Svestan pred koliko velikim izazovima će biti njegov tim na sva četiri fronta, na kojima će se takmičiti u narednoj sezoni, imao je poruku za navijače.

– Drago mi je što sam opet u Beogradu. Posle naporne sezone, kakva je bila ova prethodna, počinju opet pripreme. Pred nama stoji dugačak put do osvajanja titula, a sada imamo i Evroligu, i ABA ligu. U ovom trenutku mogu da obećam da ćemo raditi dobro i da ćemo pokušati da damo sve od sebe da naši navijači opet budu srećni i zadovoljni, i da nastavimo sa dobrim igrama.  Voleo bih da oni budu uz nas tokom cele sezone, da bude puna hala. Kao što sam rekao i prošle godine, oni su jedan od najvećih faktora i najveća pomoć na terenu i bez njih je teško doći bez uspeha. Pozivam ih još jednom da budu fenomenalni, da budu uz nas cele sezone, baš kao što su bili i prošle – rekao je Tomić.

FOTO: KK Crvena zvezda mts

KATEGORIJE