Feldin doputovao u Beograd

Novi bek Crvene zvezde Džejms Feldin doputovao je u Beograd, letom iz Atine. Pošto obavi neophodna testiranja u sredu, Feldin će se staviti na raspolaganje treneru Dušanu Alimpijeviću.

– Kako napreduju treninzi? Kako izgleda tim , upitao je Feldin direktora crveno-belih Davora Ristovića koji mu je poželeo dobrodišlicu na aerodromu “Nikola Tesla” – Let je prošao sjajno. Morao sam malo da pričekam stvari jer sam ih baš puno poneo. Veoma sam uzbuđen što sam došao u Zvezdu. Iza sebe ima osam godina iskustva u evropskoj košarci i spreman sam za sledeći korak. Istraživao sam o Beogradu, a o navijačima već mnogo znam i biće sjajno igrati uz takvu podršku. Biću u potpunosti u službi tima i daću sve od sebe. Zato sam ovde. Očekuje nas veoma uzbudljiva sezona.

Feldin se dotakao i navijača Zvezde sa kojima je imao prilike da se susretne dve poslednje sezone kao član Panatinaikosa.

– Neverovatno je igrati košarku u atmosferi kakvu prave Zvezdini navijači, sigurno najbolji u Evropi. Uzbuđen sam što ću svake nedelje igrati u takvoj atmosferi – dodao je američki bek.

KATEGORIJE