NBA

Indijanapolis domaćin ol star meča 2021

Indijanapolis će biti domaćin ol-star meča 2021. godine, objavio je na tviter profilu Andrijan Vojnarovski, američki novinar dobro upućen u NBA dešavanja.

Zvanična potvrda čekuje se u 16.30 časova po lokalnom vremenu na konferenciji za medije NBA franšize Indijana Pejsers kojoj je poverena organizacija spektakla.

Indijanapolis je do sada samo jednom bio domaćin najpopularnijeg revijalnog meča u istoriji svetskog sporta, 1985. godine, dok je 1953. Fort Vejn, udaljen na samo 200 kilometara od najvećeg grada u državi Indijana, dočekao najveće zvezde američke košarke.

Zanimljivo da će ol star 2021. biti prvi od pet velikih događaja koje će organizovati Indijanapolis u dve godine, jer će samo dva meseca kasnije, u aprilu ugostiti najbolje četiri ekipe koledž košarke na fajnal-foru NCAA.

U decembru iste godine biće domaćin finalne utakmice BIG 10 konferencije u američkom fudbalu, a u januaru 2022 velikog fudbalskog finala NCAA, dok će u martu 2022. organizovati završni turnir BIG 10 konferencije u koledž košarci.

Domaćin NBA ol star meča ova sezone biće Los Anđeles, dok će se najbolji igrači u izboru publike, medija i trenera 2020 prseliti u u Šarlot, a 2020. u Čikago.

KATEGORIJE