“Još jedna teška u nizu”

U dobrom raspoloženju, posle pobeda na gostovanjima gde je do sada teško trijumfovao, Partizana NIS nastavlja takmičenje u Evrokupu. Sutra, od 2o časova, u dvorani “Pionir” dočekaće Lokomotivu Kubanj. Biće to duel ekipa koje pretenduju na najviši plasman, o čemu je pre utakmice govorio i Andrea Trinkijeri.

Trener Partizana je u najavi meča izjavio:

– Igramo protiv jednog od glavnih kandidata za osvajanje trofeja ove sezone u Evrokupu. Tek nam je druga utakmica u Beogradu od početka sezone u svim takmičenjima, puno smo vremena proveli na putovanjima, igrajući utakmice na gostujućem terenu. Radujemo se što ćemo igrati pred punom dvoranom naših navijača i daćemo sve od sebe da pružimo dobru igru protiv teškog protivnika – istakao je Trinkijeri.

Bek crno-belih, Ognjen Jaramaz je pred utakmicu sa Lokomotivom izjavio:

– Još jedna teška utakmica je pred nama. Lokomotiva ima sjajan tim sa puno iskusnih igrača i sigurno su jedan od najjačih sastava u čitavom takmičenju. Sa druge strane, mi smo sezonu u Evrokupu počeli veoma dobro i verujem da smo u stanju da se nosimo sa svim izazovima koje sutrašnja utakmica nosi – poručio je Jaramaz.

Kapije dvorane “Aleksandar Nikolić”, biće otvorene dva sata pre početka utakmice. Smanjen broj ulaznica danas je pušten u  prodaju.

KATEGORIJE